Hi ha idees que són bones, n’hi ha de molt bones i després venen les idees fantàstiques com aquesta.

Veronica De Angelis és propietària d’un edifici de vuit plantes a la Via del Porto Fluviale de Roma, un dels carrers més transitats de la ciutat i també una de les zones amb més pol·lució.

Veronica De Angelis, és la presidenta de l’associació Yourban 2030, una associació sense ànim de lucre que utilitza el llenguatge artístic per llançar missatges sobre els temes més rellevants del medi ambient i sobre la relació entre l’home i la natura.

Així que tot comença a encaixar. Veronica va pensar a utilitzar la façana del seu edifici per pintar un mural dedicat al medi ambient. Però no un mural i prou, sinó el mural «ecofriendly» més gran d’Europa.

El mural està fet per l’artista milanès Federico Massa amb una superfície de 1000 m², i s’ha pintat amb un tipus de pintura inventada per Massimo Bernardoni, anomenada Airlite. Aquesta pintura és capaç de millorar la qualitat de l’aire, neutralitza les males olors, repel·leix la pols i destrueix el 99,9% de les bacteris. 12 m² de paret pintada eliminen la contaminació produïda per un cotxe en un dia.

Què? És o no és una idea fantàstica?

Si aneu a Roma, pareu-vos a la Via del Porto Fluviale, i respireu fondo. El soroll no l’elimina però es respira millor 😉

Més informació: https://yourban2030.org/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *