Amb la situació de pandèmia que ens ha tocat viure, el teletreball ha sigut una molt bona opció per poder continuar l’activitat reduint el risc de contagi tant en el desplaçament com amb el contacte amb els companys de feina. Si és veritat que en alguns sectors el teletreball continua implantat al dia a dia, cada vegada més empreses intenten tornar al treball presencial o anar reduint el teletreball. També molts treballadors prefereixen el treball presencial al del teletreball, però el desplaçament en transport públic encara és una opció que no acaba d’agradar a tothom. Per això molta gent opta, encara que sigui temporalment, pel transport privat davant del transport públic.
Tots sabem que, tot i les mesures de seguretat, no hi ha un límit o un control d’aforament als busos o als trens, així que és difícil controlar que la distància de seguretat sigui possible en tots els casos. A més en alguns transports públics la poca afluència de trens o busos no permet deixar passar-ne un per esperar el següent si vols arribar puntual a la feina.
Així que el trànsit i la dificultat per aparcar a les ciutats és gairebé més alta que abans de la pandèmia.

Des de CarbyCar treballem per a trobar pàrquings que es puguin compartir i així reduir la mobilitat i la despesa en temps i diners d’haver de buscar pàrquing cada matí.

Contacta amb nosaltres tant si tens un aparcament que no ocupes tot el dia com si n’estàs buscant un i t’ajudarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *