CarbyCar va estar present a la 4 Years From Now –4YFN-, la fira dels emprenedors i trobada referent de les start-ups tecnològiques, que té lloc de forma paral·lela i amb el suport del Mobile World Congress, i que es va celebrar a Barcelona del 25 al 27 de febrer. Un dels esdeveniments tecnològics més importants en l’àmbit internacional que acull la ciutat de Barcelona.

Aquest any en la seva cinquena edició, l’afluència ha arribat a ser més de 20.000 visitants, un 60% més que l’any anterior. Els expositors han superat els 600, distribuïts en diferents illes segons la temàtica o la institució acceleradora en la qual es troben treballant, repartits en un immens espai d’11.500 metres quadrats, i han vingut des de Colòmbia, França, Grècia, Hongria, el Japó, Jordània, Corea del Sud o el Regne Unit, amb algunes novetats molt sorprenents. 

Un dels objectius de l’esdeveniment és posar en contacte a aquestes noves empreses amb inversors (s’ha estimat l’assistència d’uns 700 inversors), la qual cosa pot suposar l’enlairament i èxit d’algunes d’aquestes start-ups. D’altra banda, l’esdeveniment posa en comunicació a altres empreses i corporacions amb les start-ups per a generar noves sinergies, amb l’objectiu d’oferir solucions més funcionals i llançar negocis innovadors per als clients.

Els ponents del 4YFN Barcelona:

Els últims conferenciants sumats a la llista de ponents del 4YFN no fan més que corroborar la importància d’aquest esdeveniment que se celebra a Barcelona. Vam poder escoltar a: Mitchell Baker de Mozilla, Charlotte Hogg de VISA Europe, Nichola Mendelsohn de Facebook, Dr. Wanli Min de Alibaba Cloud, Jens Riegelsberger UX Director a Google o Bracken Darrell de Logitech, entre altres.

Així doncs, durant els tres dies del 4YFN es van dur a terme desenes de conferències i xerrades relacionades amb la tecnologia i l’emprenedoria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *