No sé si coneixeu a «Som Mobilitat«. Es tracta d’una cooperativa que neix d’un grup de persones preocupades pel medi ambient i amb ganes de canviar les coses. Per això creen aquesta cooperativa per impulsar totes aquelles accions o projectes que contribueixin a que tots els desplaçaments dels seus socis siguin més sostenibles i contaminin menys el medi ambient, reduint el nombre de vehicles acumulats a les nostres ciutats.

Al seu manifest diuen que volen transformar la mobilitat basada en un ús privat del vehicle en una mobilitat on el vehicle i el trajecte puguin ser compartits enxarxant persones i col·lectius per tal de construir models de transport eficients i sostenibles. Igual que CarbyCar, tot i que amb una idea diferent, volen canviar el seu model de mobilitat i apostar per un nou model que busca enfortir els béns comuns.

Per tot això creen una aplicació des d’on poder llogar cotxes elèctrics per dies o per hores, només quan els necessites. Amb les aportacions dels socis aconsegueixen anar ampliant la seva xarxa de vehicles perquè el servei pugui arribar cada vegada a més llocs del territori.

Una iniciativa molt interessant a la que us animem que doneu un cop d’ull o que hi col·laboreu!

Més info: https://www.sommobilitat.coop/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *