Heu calculat mai quant us costa aparcar a la zona blava de Girona?

Tot i que comparat amb la resta de capitals de Catalunya, la zona blava de Girona és de les més econòmiques, ja que l’hora es paga a 1,05€, davant dels 2,5€ que pots arribar a pagar a Barcelona, si calculem el que ens costaria aparcar cada matí a la zona blava de Girona no és gens menyspreable.

Nosaltres hem fet el càlcul:

La zona blava de Girona es paga de 9.30 a 13.00h al matí, i és gratuïta fins a les 17h de la tarda. Així que si tenim una feina de 8 a 15h, per exemple, hauríem de pagar 3,5h de zona blava. Això significa una quantitat de 3,675€ cada matí. També hem de tenir en compte l’inconvenient de que cada 2h hem d’anar fins al parquímetre i tornar a posar un tiquet.

Si suposem que cada mes tenim uns 20 dies laborables de mitjana, calculem que pagarem 73,5€ al mes. Sorpresos? Nosaltres sí.

També sabem que no tothom té un horari de 8 a 15h i que potser aquesta xifra es veuria incrementada, i que molt sovint, abans d’aparcar en una zona blava hem fet unes quantes voltes sense èxit per intentar aparcar de manera gratuïta, augmentant així la despesa en carburant.

A on volem arribar?

Està clar. L’opció que us proposem d’un pàrquing econòmic us estalvia diners en aparcament, diners en carburant, temps buscant aparcament, a més de la despesa en contaminació per a la ciutat.

 

Amb CarbyCar tot són avantatges.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *