Mercedes-Benz Vans ha presentat a Copenhaguen un concepte revolucionari de mobilitat que va més enllà de les idees existents sobre vehicles autònoms: Vision URBANETIC. Vision URBANETIC elimina la divisió entre vehicles per a passatgers i el transport de mercaderies.

El concepte de visió urbana URBANÈTICA aborda els reptes urbans del futur i ofereix solucions innovadores. El vehicle visionari es basa en una plataforma autònoma de conducció elèctrica que pot portar diferents organismes intercanviables per al transport de persones o el transport de mercaderies i està integrada en una infraestructura informàtica d’autoaprenentatge. Com a vehicle de viatge, Vision URBANETIC pot transportar fins a dotze passatgers, mentre que el mòdul de càrrega pot allotjar fins a deu palets EPAL. Ofereix una longitud de càrrega de 3,70 metres en una longitud total del vehicle de 5,14 metres. El concepte també incorpora una infraestructura informàtica que analitza l’oferta i la demanda dins d’un espai de mobilitat definit. El resultat és una flota autònoma que opera en rutes planificades amb flexibilitat i eficiència en funció de les necessitats de transport actuals.

 

En el futur, la qüestió important ja no serà com arribar d’A a B mitjançant un determinat mitjà de transport. La pregunta clau serà com arribar al nostre destí de manera ràpida, eficient, segura i sostenible. I per fer-ho, volem utilitzar la combinació correcta de mitjans de transport, depenent de la situació de mobilitat actual.

En alguns dies, la Vision URBANETIC i una bicicleta de lloguer poden ser la combinació perfecte; en altres dies, podria ser una combinació de transport públic i Visió URBANÈTICA. Gràcies a la intel·ligència de la Visió URBANETIC, la funció de conducció autònoma i el sistema d’accionament elèctric, tindrem menys emissions contaminants i de soroll, i les nostres rutes i vehicles de trànsit seran utilitzats de manera òptima. Aquesta serà la mobilitat flexible al més alt nivell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *