El Sion és el primer cotxe elèctric estàndard que carrega la seva bateria a través del sol.

L’exterior del cotxe està recobert de cèl·lules solars, que es troben als laterals, al sostre, la part posterior i la caputxa. Per protegir-les de les influències ambientals nocives es cobreixen les cèl·lules solars amb policarbonat.
L’interior del Sion es manté el més senzill possible. A l’interior hi han col·locat el sistema d’informació de l’automòbil, amb una pantalla de 10 polzades, sobre el sistema de filtre d’aire que anomenen breSono. El sistema breSono integra una molsa especial al tauler que, a través de l’atracció electroestàtica filtra fins a un 20% de la pols fina de l’aire i presenta unes característiques climàtiques positives.

Pel que fa a autonomia, el Sion compta amb una bateria de 35 kWh (tot i que s’espera que treguin una bateria de 45 kWh), que proporciona 320 km amb NEDC. Sono Motors assegura una autonomia real de 250 km (155 milles), amb una acceleració de 0 a 100 en 9 segons. Els temps de càrrega de bateria varien segons el connector que s’utilitzi.

La bateria del Sió s’oferirà amb una tarifa mensual o una compra per avançat amb un cost de 4000 €. La venen a part per la millora i baixada de preus graduals que es veuen any rere any, oferint així al client la millor opció. De fet, oferiran el preu de venda que hi hagi en el moment que s’adquireixi el vehicle, que sempre serà igual o inferior a 4000 €. La garantia és de 2 anys o 100.000 km, el que abans es compleixi.

El preu del vehicle (sense la bateria) és de 16.000 € i actualment hi ha un sistema de reserva per als primers 5.000 vehicles. Quan s’arribi a aquest nombre de reserves començarà la producció del Sió.

Si esteu interessats, podeu fer la vostra reserva del Sion a:  https://sonomotors.com/de/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *