Heu sentit a parlar del sistema CarKey d’Apple? Una nova utilitat per al nostre iPhone o Apple Watch que ens permet obrir i engegar el cotxe com si fossin una clau.

L’altre dia amb uns amics fèiem una llista de coses per les quals abans necessitàvem altres objectes o aparells que ara ja no ens calen perquè ho podem fer amb el mòbil. Sembla una ximpleria, però n’hi ha uns quants. Amb el mòbil a sobre no necessitem una calculadora, una targeta de crèdit, una llanterna, un metro, una llibreta, una mapa, una càmera de fotos,… a banda de tot el que podem trobar a través del navegador com diccionaris, adreces, … i una llista infinita d’informació i utilitats. L’altre dia vaig sentir que un iPhone XS Max (suposo que molts altres també) té més d’un milió més de memòria que la que tenia l’ordinador de l’Apol·lo 11.

Doncs ara podem afegir una utilitat més al nostre telèfon: Obrir i arrencar el nostre cotxe. No qualsevol cotxe és clar, per ara la llista de cotxes amb els quals funciona és de 14 models de la casa BMW.

El gran problema de tot això és que perdre el mòbil cada vegada ens deixa més desemparats! A gaudir del mòbil!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *