Amb un ús molt manejable gràcies al seu mecanisme d’inclinació que li proporciona una conducció molt semblant a la d’un scooter de 3 rodes, i una estètica molt atrevida, el grup francès PSA ha presentat un tricicle amb triple motor, dos elèctrics i un de gasolina, destinat a trajectes urbans i periurbans. Funciona en mode elèctric fins als 70 quilòmetres per hora, a partir d’aquí i fins als 130 quilòmetres per hora se serveix del motor de gasolina.

A mig camí entre els vehicles de dues i quatre rodes. Està equipat amb una cadena de tracció híbrida PHEV, amb dos motors elèctrics a les rodes i un motor tèrmic.

El vehicle funciona en mode «zero emissions» fins a 70 km/h gràcies a dos motors elèctrics allotjats a les rodes del darrere. La bateria elèctrica de 48V desenvolupada per SAMSUNG SDI pot recarregar-se i recupera energia en les frenades. El motor tèrmic de gasolina PEUGEOT SCOOTER de 31 KW monocilíndric pren el relleu en els trajectes periurbans a una velocitat d’entre 70 i 130 km/h. L’autonomia total del vehicle lleuger és de 300 km i la seva velocitat màxima de 130 km/h.

Les seves dimensions (2,4m x 0,85 m) i les seves portes de cinemàtica rotativa faciliten l’aparcament en perpendicular a la vorera i ocupen poc espai a la calçada. L’habitacle és tancat i té calefacció, i la presència de cinturó de seguretat i d’un coixí de seguretat permet prescindir d’elements individuals de protecció (casc, guants, vestit d’aigua …)

Què us sembla? Una bona alternativa a l’ús de cotxe, no?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *