Demà és l’últim dia per presentar el teu projecte al Premi_EUSEW 2018 que premia projectes innovadors sobre energies netes i renovables. La cerimònia dels premis tindrà lloc durant la conferència del primer dia de l’EUSEW i per participar només cal presentar un projecte de la UE, que pot anar des d’una iniciativa local a un programa industrial més ampli. No cal que sigui un projecte que hagi rebut finançament europeu.

La setmana europea d’energia sostenible (EUSEW) és una oportunitat per trobar agents que promocionen l’eficiència energètica i les energies renovables i per aprendre sobre polítiques exitoses. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea.

Les candidatures presentades seran publicades al web de l’EUSEW de manera que arribaran a una gran audiència europea. Això permet que els projectes siguin tinguts en compte pels agents presents a la conferència. Les solucions elegibles han de tenir aplicació pràctica i poder ser replicades a qualsevol lloc.

Els projectes s’han de presentar a una de les següents categories: Consumidors, Sector públic, Empreses o Líders en energies joves.

Els projectes de les quatre categories han de ser rellevants, innovadors amb característiques originals i tenir un impacte mesurable a l’hora de reduir l’ús d’energia o treballar amb energies renovables de manera que contribueixin als objectius climàtics i energètics de la UE.

A més a més, hi haurà un premi del públic que votarà els projectes penjats al web entre els finalistes de les quatre categories.

Ja ho sabeu. si teniu algun projecte encara hi sou a temps.

Més informació: http://eusew.eu/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *