Aquest mes de febrer, l’empresa Contigo Energía que forma part del grup Gesternova, ha presentat una calculadora d’autoconsum solar per a llars de tot el territori nacional. Una eina que permetrà conèixer en menys d’un minut si la teva teulada i zona geogràfica és apta per l’autoconsum, el cost aproximat de la instal·lació solar i el potencial d’estalvi.

Per a fer el càlcul només haurà de seleccionar la seva adreça, marcar la superfície del seu sostre gràcies a les imatges de Google Maps, l’orientació d’aquest, la seva despesa de llum i seleccionar les hores a les que més consumeix. L’eina respon en pocs segons amb una estimació de l’estalvi que es generarà, un pressupost clau en mà i la possibilitat de sol·licitar un informe detallat als experts de generació distribuïda de Contigo Energia.

Les instal·lacions que ofereix Contigo Energía només utilitzen el millor material fotovoltaic (panells REC amb 25 anys de garantia de producció i inversors SMA) i la companyia es fa càrrec de totes les gestions administratives i de legalització sobre la base de la legislació vigent. El sistema d’autoconsum es munta en només 10 dies, pot generar energia renovable fins a 40 anys i, per descomptat, és adaptable a la incorporació de bateries o més panells fotovoltaics si la legislació canvia o si es tenen noves necessitats.

Com a complement de la producció d’energia neta, Contigo Energía ofereix als seus clients la possibilitat que el restant d’energia que necessiten de la xarxa també sigui d’origen renovable a través de l’energia subministrada per la seva matriu, Gesternova, que des de 2005 comercialitza electricitat d’origen 100% renovable certificat per la CNMC.

A més d’instal·lacions d’energia solar, Contigo Energia ofereix als seus clients climatització renovable, punts de recàrrega de vehicles elèctrics i un ampli catàleg de solucions sostenibles en l’àmbit de l’energia.

Voleu fer el càlcul? Cliqueu aquí

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *