Ja arriba la quarta edició de Som Elèctrics! L’èxit de les edicions anteriors i la preocupació pel futur avalen la continuïtat d’aquest congrés. En aquesta ocasió s’abordaran diverses temàtiques de la mà d’experts i d’empreses que aposten pel canvi. Els continguts s’estructuraran en dos blocs: La transformació i la conscienciació, i Nous sistemes de generació i consum energètic.

En el primer bloc s’analitzarà la transformació energètica i de mobilitat i l’escenari present i futur per saber com evitar passar d’un col·lapse en la mobilitat a un col·lapse energètic. També es parlarà d’un model de mobilitat que definirà el futur de les ciutats.

En el segon bloc s’analitzarà la transició, l’autogeneració i l’autoconsum energètic i el paper de les energies renovables.

El congrés se celebrarà el 6 i 7 de juny al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), i les inscripcions ja estan obertes, així que no us ho perdeu i apunteu-vos ja: http://mnactec.cat/somelectrics/inscripcions/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *