Ara que hem estrenat any és aquell moment en què ens fem nous propòsits i, aquest any més que mai, hem de plantejar-nos la manera de reduir l’impacte que tenim cadascú de nosaltres en el nostre entorn.

Hi ha molts aspectes del nostre dia a dia en els que podem millorar, o millor dit, en els que hauríem de millorar. Pel que fa al transport sabem que l’ideal seria anar a la feina a peu, en bicicleta o en transport públic, però també sabem que sovint això no és possible. Molts de nosaltres necessitem agafar el cotxe per anar a treballar, moltes vegades per falta de combinació en el transport públic, o bé perquè necessitem el cotxe per portar-hi coses, o bé perquè hem de portar els nens a l’escola i després anar a la feina… hi ha moltes combinacions possibles.

Però seguim pensant, que tot i agafar el cotxe podem reduir el temps en què estem al cotxe si tenim un aparcament llogat, i que així reduïm el consum de carburants, reduïm la contaminació que produeix el cotxe i també deixem de perdre temps buscant aparcament.
És veritat que el preu dels aparcaments a Girona no és apte per a totes les butxaques, per això és interessant la nostra proposta.
Podeu llogar un aparcament només per a les hores que esteu a la feina a un preu molt ajustat, o bé, si sou dels que deixeu un aparcament buit a Girona o Figueres, perquè treballeu a fora, podeu llogar-lo a algú altre que el necessita només les hores que vosaltres sou fora.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *