A la Ciutat de Girona, com a totes les ciutats, el problema de l’aparcament és un maldecap tant per veïns com per a la gent que hi ha d’anar a treballar. A més també s’hi suma el problema del trànsit, i de poder-se moure per la ciutat sense trigar una eternitat. 

Són moltes les propostes de l’Ajuntament de Girona així com de molts ajuntaments que busquen solucions per a tots aquests problemes. Per una banda s’intenta reduir el trànsit al centre de les ciutats per reduir el soroll i la contaminació però això implica tenir una bona xarxa de transport públic i opcions d’aparcament encara que sigui als afores de la ciutat.

Girona ha proposat i executat diverses mesures amb més o menys encert com la creació d’àrees blaves o verdes d’aparcaments, reducció de la zona d’aparcament a la Devesa, la taxa de 2 euros per aparcar a la Copa, supressió de la zona d’aparcament exclusiva per a veïns que hi ha en un lateral de la plaça de Sant Domènec de Girona…

Així que mentre s’apliquen totes aquestes mesures la gent que cada dia va a treballar a Girona en transport privat s’ha de plantejar o bé aparcar molt lluny de la feina per no haver de pagar aparcament o bé llogar un pàrquing, tot i que molt sovint no és una opció apta per a totes les butxaques.

És per això que CarbyCar vol posar d’acord a gent que té un aparcament a Girona que queda buit durant la jornada laboral amb gent que va a Girona a treballar i no es pot permetre el preu habitual del lloguer d’una plaça de pàrquing a Girona. La idea és que la gent que té un aparcament el llogui per un preu baix, només les hores en què no l’utilitza.

Com ho veieu gironins, us apunteu a treure rendiment del vostre aparcament?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *