Avui us volem parlar d’aquesta campanya que ha llençat la cadena de supermercats Carrefour, que sota el nom «ACT FOR FOOD«, proposen diferents accions per menjar millor.

Però menjar millor no es refereix només a la qualitat del menjar, o a l’equilibri de les dietes, sinó que fa referència a tot el que envolta als aliments, i per descomptat fa referència a la sostenibilitat amb relació als aliments.

Pel que fa a la sostenibilitat i el medi ambient han proposat dues accions concretes. Es tracta de les accions 101 i 108, de la seva llista d’accions. I de què tracten?

Doncs aquí les teniu:

ACCIÓ nº101
CUIDEM DEL MEDI AMBIENT, PORTA ELS ENVASOS O BOSSES
Es tracta d’una de les iniciatives concretes que desenvolupen per reduir el consum d’embalatges i fomentar l’ús d’envasos reutilitzables. Els clients podran utilitzar els seus recipients a les seccions de xarcuteria, carnisseria, peixateria i fruiteria. Els recipients han de ser transparents amb tapa i poden ser tant de vidre com de plàstic. Un cop pesats els productes, s’emboliquen en paper, s’etiqueten i se serveixen en l’envàs de client. En el cas de les fruites i verdures a granel, el consumidor podrà utilitzar la seva pròpia bossa o malla transparent.

ACCIÓ Nº108
RECICLEM AMB TU. NOVA APP «RECICLAYA».
L’empresa ha creat una app en col·laboració amb Dondelotiro i Evrything que permet als seus clients saber com reciclar els productes en escanejar el tiquet de compra.
Els clients de Carrefour que realitzin la compra habitual tindran al tiquet de compra un codi de barres que podran escanejar amb l’aplicació. Automàticament, Reciclaya separa els productes en contenidors virtuals perquè el client sàpiga on rebutjar els residus al contenidor més proper. Per cada acció de reciclatge dels usuaris aconsegueixen punts que posteriorment podran canviar per productes en els centres Carrefour.

Què us semblen aquestes accions? A nosaltres aquesta nova App ens ha encantat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *