Presentat com a la solució definitiva per al trànsit, apareix el projecte Pop.up Next, de la mà d’Audi, Italdesign i Airbus al Saló de l’Automòbil de Ginebra. Un nou concepte de mobilitat horitzontal i vertical cent per cent elèctric i completament automàtic.

Pop.Up Next és un nou concepte per solucionar els problemes de trànsit a les grans ciutats. Creat de la col·laboració entre Audi, ItaliaDesign i Airbus, aquest vehicle podria transportar passatgers per terra i aire de forma ràpida en un futur. La cabina ultralleugera per als passatgers, amb espai per a dos ocupants, pot connectar-se a un mòdul terrestre o a un d’aeri, permetent triar la forma de transport que millor s’adapti a les necessitats del moment.

Dins d’aquest projecte, les tres companyies involucrades tenen molt definit el seu paper. En el cas d’Audi, el fabricant alemany dóna suport al projecte en tecnologia de bateries i automatització, cosa en la qual ja està treballant per poder aplicar als seus dissenys futurs en matèria de cotxes elèctrics i cotxes autònoms. Per la seva banda, ItaliaDesign és un col·laborador habitual d’Audi, desenvolupant prototips per a la marca i per a altres clients a tot el món. Finalment, Airbus aporta al projecte de Pop.Up.Next la seva gran experiència en tecnologia aeroespacial.

Aquest projecte representa la visió sobre el potencial que ofereixen les noves tecnologies, sobre la nova concepció del transport, sobre noves solucions per resoldre problemes relacionats amb la planificació urbana i el trànsit dels grans centres urbans, que són cada vegada més un dels aspectes prioritaris per a la salvaguarda del nostre planeta.
Com el projecte original de 2017, el sistema Pop.Up Next vol retornar el seu temps als viatgers, alliberant-los del compromís de la guia, gràcies a una nova forma de traslladar-se a les ciutats, flexible, compartida i adaptable, i introduint un nou sistema de transport, centrat en l’usuari mateix.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *