Iberdrola i Mercedes Benz reforcen la seva aposta per l’electrificació del transport, després de la signatura d’un acord estratègic que permetrà a ambdues companyies seguir impulsant el desplegament de la mobilitat elèctrica a Espanya, trencar barreres d’entrada i promoure la circulació ‘zero emissions’, facilitant la transició al vehicle elèctric.

L’aliança se sustenta en projectes claus per als tres anys vinents, tant en el segment de la recàrrega domèstica i d’empreses, com en el desplegament de la xarxa de recàrrega pública.

D’aquesta manera, Mercedes-Benz inclourà les solucions de mobilitat d’Iberdrola -recàrrega a la llar i pública- en el procés de comercialització dels seus vehicles elèctrics a Espanya. A la llar, Iberdrola subministrarà i instal·larà punts de recàrrega a tots els clients de la nova gamma EQ i furgonetes elèctriques de Mercedes-Benz en un paquet amb tarifa plana, amb independència de les característiques de l’habitatge.

Així mateix, Iberdrola facilitarà l’accés a la xarxa de recàrrega pública realitzada per la companyia en condicions molt especials, les que estableix el seu Paquet d’Energia, a més de comptar amb recàrregues gratis durant sis mesos.

«L’acord aconseguit constata la importància de col·laborar conjuntament amb tots els agents implicats en la mobilitat sostenible. En Mercedes-Benz hem trobat un aliat excel·lent amb el qual avançar en la posada en marxa de solucions per a la recàrrega i respondre, així, als reptes de la mobilitat elèctrica, basada en energia neta i sense emissions de CO₂», explica Àngels Santamaría, CEO d’Iberdrola Espanya. Així mateix, apunta que «l’electrificació del transport, sumat a l’increment imparable de l’energia elèctrica procedent de fonts renovables, contribuiran de manera decisiva a la reducció de la contaminació i l’increment de l’eficiència energètica».

Roland Schell, president de Mercedes-Benz Espanya, declara que «Daimler reafirma la seva aposta per la mobilitat elèctrica a través de la creació de la marca EQ i amb el llançament del seu model EQC inicia el seu camí al futur. El nostre objectiu és afavorir la transició del motor de combustió al vehicle elèctric facilitant la instal·lació del punt de càrrega en el procés de venda. La signatura d’aquest acord permetrà a Iberdrola i a Mercedes-Benz Espanya combinar interessos comuns per construir les bases sòlides d’una cooperació d’èxit i estratègicament fort de cara a un futur sostenible».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *