Fa uns dies us parlàvem de diferents mesures per estalviar en la nostra llar. Avui us en proposem una de molt senzilla que ens permetrà guanyar confort i també estalviar.

Es tracta de controlar la calefacció de casa a través del mòbil. D’aquesta manera pots decidir encendre la calefacció una estona abans d’arribar a casa i també apagar-la quan ja has marxat si no has pensat a fer-ho des de casa. Perquè quantes vegades hem hagut de recular per apagar la calefacció o bé ja érem massa lluny i l’hem deixada encesa fins que hem tornat a casa. O potser senzillament no recordàvem si l’havíem apagat o no, i hem estat patint una bona estona. I si això ens passa en una segona residència a la qual trigarem dies a tornar encara pitjor.

Per a això només cal instal·lar un termòstat intel·ligent que es controlarà des del mòbil. Alguns a més també informen sobre l’històric de consum energètic de la teva llar i ens indiquen si estem estalviant, i d’altres fins i tot s’activen o s’aturen depenent de si hi ha algú a casa o si detecten que ja hi ets a prop mitjançant la geolocalització del mòbil.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *