Les primeres unitats de producció en línia més assequible de vehicles de l’empresa californiana es lliuraran als consumidors el 28 de juliol.

Això és el que va dir el president executiu de Tesla, Elon Musk, qui va dir en una sèrie de tuits que el «Model 3 ha aprovat tots els requisits regulatoris per a la producció dues setmanes abans del programat».

La part negativa de la notícia és que els primers cotxes que es lliurin seran per als mateixos empleats de Tesla, així que sembla que fins a l’any 2018, no serà probable que la resta dels compradors rebin els vehicles. Tot dependrà de la producció a les fàbriques la companyia.

Amb la nomenclatura SN1 per al primer model del cotxe (la resta tindrà un número superior i just el següent), el CEO de Tesla ha indicat que en el mes d’agost es produiran 100 unitats, passant a les 1.500 al setembre i, si tot va com ha d’anar, al desembre es podien aconseguir les 20.000. Pot semblar una gran quantitat, però no s’ha d’oblidar que les reserves que ha confirmat el fabricant que té del Tesla Model 3 ja superen les 450.000 unitats. Per tant, s’ha de donar resposta a aquesta xifra i per això l’empresa va anunciar que es plantejaven la construcció de tres «gigafactories» per donar demanda a totes les reserves i nous models de la marca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *