Aquest cap de setmana se celebra el 3r Festival Motorsport Alp 2500, dins del qual, per primera vegada s’hi inclou la primera edició de l’Eco Trobada, una concentració de cotxes responsables amb el medi ambient com cotxes elèctrics, híbrids o que funcionen amb GLP o GLC.

El festival va començar el divendres 13 i finalitza avui a les 15 h amb el Lliurament de Trofeus (CEM-CCM). I aquest matí a les 11.15 h podrem veure la Sortida de la III Trobada de Clàssics Alp 2500 i I Eco Trobada. La trobada tindrà el centre al carrer Mancomunitat d’Alp. Faran una ruta turística per arribar a La Molina, on els participants podran gaudir d’una botifarrada popular, amb unes vistes precioses de la Cerdanya. Després tornaran cap a Alp, i esperaran per poder fer una pujada d’exhibició, tots en comboi, per la mateixa ruta de la VIII Pujada a Alp, amb la ctra. tancada. Tot el públic assistent podrà gaudir també de veure els participants a la trobada, amb la «ECO Parade». Al final de la pujada, a la Molina novament, s’acabarà aquesta trobada.

Els vehicles que hi participen es divideixen en tres categories:

Vehicles Elèctrics: vehicles de sèrie de propulsió 100% elèctrics.
Vehicles Híbrids: vehicles de sèrie, amb propulsió a les rodes almenys, amb un motor elèctric i un altre de combustió interna. Híbrids de qualsevol tipus.
Vehicles “Altres combustibles”: altres vehicles d’energies alternatives, amb les següents opcions:- GNC (gas natural comprimit.- GLP (gas liquat del petroli).- Vehicles amb sistemes bicombustible (GLP i/o GNC + gasolina).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *