La Xina es planteja el disseny de tota una ciutat de 30.000 habitants que sigui completament sostenible i en lloc de contaminant: generadora d’aire net.

Tots els edificis estaran coberts de plantes per combatre l’escalfament global. Les teulades en els edificis amb plantes i arbustos, ajudaran a absorbir l’aigua de pluja i reduiran el vessament, proporcionaran espais verds en zones urbanes que poden jugar un paper important en la reducció de l’efecte urbà «d’illa de calor». La convivència amb les plantes i la reforestació de la terra no és l’únic gran punt a favor d’aquesta ciutat. Tota l’energia elèctrica serà generada a través de panells solars i energia geotèrmica.

El projecte anomenat «Liuzhou FOREST CITY» va ser pensat pel municipi de Liuzhou i va ser dissenyat pels arquitectes de l’estudi Stefano Boeri Architetti, el mateix estudi que va dissenyar el Vertical Forest a Milà. La ciutat aspira a absorbir gairebé 10 mil tones de CO₂ i 55 tones de contaminants a l’any. Això suposaria produir prop de 900 tones d’oxigen.

Font: https://muhimu.es/medio-ambiente/china-ciudad-bosque/

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *