Com esteu? Com porteu el confinament? 
Ara ja podem dir que comencem a desconfinar-nos. Tot és molt complicat perquè ens arriben notícies contradictòries, normes que canvien, propostes que no són acceptades… molta informació que a vegades pot provocar malentesos. En tot cas sembla que la cosa es mou.

Després de setmana santa ja es van reprendre algunes activitats laborals, i a partir de diumenge 26 els nens han pogut començar a sortir al carrer. Les ciutats comencen a tenir una mica més de soroll de gent, de vida.
Els esportistes, i els que no ho són també, estan esperant el dia 2 de maig per poder sortir a fer esport 1 hora al dia, i a partir del 4 de maig, on comença l’anomenada fase 0, comencen a obrir comerços, terrasses al 30%, museus, …

Haurem d’anar seguint les mesures que es van prenent i veient si tot va bé, ja que ha quedat clar que no es pot parar si augmenta el nombre de contagis. També haurem de veure com tornem a la normalitat i com de normal serà «la normalitat», perquè molta gent creu que no tornarem a estar com estàvem. Nosaltres volem creure que de tot això se n’hauran après coses però que les nostres vides no poden fer un gir de 360º. Volem creure que tot serà bastant semblant a la vida que teníem. Que podrem viatjar, anar a la platja o a un concert ple de gent…

Esperem que tot serà una cosa més que podrem explicar i recordar amb més o menys distància perquè diuen que el temps tot ho cura.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *