Avui us volem parlar del Cooking Girona. Es tracta d’un coworking cooperatiu del qual formem part i del que estem molt orgullosos. Ens podreu trobar al carrer Joaquim Pla i Cargol, 1, 2n, al cor del Barri Vell, al segon pis de l’antic Palau Massaguer. A més de l’espai de Girona, Cooking també té un espai a Cassà de la Selva, el Can Trinxeria Coworking, que augmenta la seva presència i visibilitat en diferents entorns d’emprenedoria i empresa.

El Cooking el formen un col·lectiu de professionals que no només hi té un espai, sinó que es relacionen i col·laboren entre si, a vegades només pel que fa a consell o a vegades fins i tot de projectes en comú.

A més de ser un espai que acull a diferents emprenedors amb projectes molt diferents, també té projectes propis com ara la Beca Coomença, adreçada a emprenedors i emprenedores que inicien el seu projecte professional, organitza i acull tota mena d’activitats de caràcter empresarial, cultural i social i participa activament en causes solidàries a través de CookingSuma. 

Així que, si teniu un projecte, si necessiteu un espai, si us agrada la gent, … aneu a veure’ls i segur que hi trobareu el vostre lloc.

www.cookingirona.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *