CarbyCar vam estar presents els dies 24 i 25 de novembre a la presentació oficial en l’àmbit nacional del nou Nissan Leaf 2 que es va fer a Santi Enrique – concessionari oficial Nissan (Barberà del Vallès), pertanyent al grup automobilístic MAAS. Nissan presentava a diferents ciutats com Madrid, Barcelona, València, Saragossa i Bilbao, el seu nou model, que fins al gener del 2018 no estarà disponible a la venda. Primer de tot, hem de donar les gràcies pel tracte rebut al concessionari, en especial a en Xavi Izquierdo i l’Amador Pérez, i tota la informació rebuda que ens serveix per poder explicar-vos el nou model, a més del vídeo que trobareu adjunt. Al final us deixem les dades de contacte per si us interessa algun model de Nissan (una opció a tenir en compte el Leaf o E-NV200) o demanar les promocions que tenen.

El passat divendres 24 de novembre al matí, es fa fer la presentació del Nissan Leaf 2 al sector empresarial i es van explicar tots els beneficis i detalls que es poden aconseguir amb aquests vehicles elèctrics, i l’evolució en augment de vendes a Europa respecte anys anteriors.

De mica en mica la gent es van conscienciant sobre el canvi climàtic i el respecte al medi ambient, ja que, sobretot en grans ciutats com Barcelona, hi ha molta contaminació i és evident que a tothom li agradaria respirar un aire més net. Per això a països com Noruega prohibiran la venda de vehicles tant de gasolina com de dièsel l’any 2025 i a també ho faran a Alemanya el 2030. Al nostre país no sabem quan arribarà la prohibició de vendes vehicles a combustió, però a Barcelona ja no es podrà conduir quan hi hagi dies de contaminació massiva amb vehicles de gasolina que tinguin més de 14 anys, i de dièsel de més de 7 anys, i a partir de l’1 de gener de 2019 ja no podran circular independentment de l’estat de l’aire. A més, s’està construint un pla estratègic a Catalunya perquè, a partir del 2019, es pugui circular per tota Catalunya amb un vehicle elèctric pel qual hi haurà 500 estacions de recàrrega ràpida i semi ràpida i més de 25.000 punts per poder recarregar el nostre vehicle. Tot són avantatges en l’adquisició de vehicles elèctrics, ja que els peatges són gratuïts en les autopistes de la Generalitat, es té preferència en circular pel carril bus vao i zones de vianants (segons els ajuntaments), reducció de l’impost municipal de circulació (100% segons l’ajuntament), estacionament en zones blaves i verdes i estacionaments preferents amb punt de càrrega.

Tant el divendres a la tarda com el dissabte, la gent que estava interessada a veure el nou Nissan Leaf, presentat en un estand molt ecològic amb materials ecològics i aïllants, també podia participar en un esdeveniment solidari anomenat “converteix la teva energia en somriures”, organitzat per l’ONG Pallapupas, que consistia a transformar l’energia produïda a través de bicicletes i els moviments dels peus.

A l’estand també vàrem poder apreciar la nova bateria per a la llar de Nissan, la “Xtorage”, amb un nou concepte anomenat “Nissan Intelligent Mobility”, que inclou opcions relacionades amb el vehicle com el “vehicle a xarxa” (vehicle to grid, V2G). Podràs arribar a casa i traspassar la bateria del teu vehicle directament a la “Xtorage” de la teva llar. Aquestes bateries són ideals per a l’autoconsum amb plaques solars, ja que s’hi pot emmagatzemar tota l’energia que es capta del sol i fer servir l’electricitat quan es necessiti.

Nissan ha fet una oferta de llançament de 100 unitats del Nissan Leaf 2 anomenada “Zero” i ha tingut tant èxit que han ampliat 200 unitats més. Si hi esteu interessats, només fent una reserva online de 300 € a través del següent enllaç (http://www.santienrique.com/gama-nissan/leaf/), tindreu prioritat a ser dels primers a tenir el nou Nissan quan estigui disponible, que serà aproximadament al març/abril.

A continuació us descrivim les característiques principals del Nissan Leaf 2.Zero:

 • Motor de 110 KW (uns 150cv) amb 320 Nm de par motor
 • Bateria de 40 kWh (autonomia fins a 378 km segons el cicle d’homologació europea, NEDC)
 • e-Pedal (sistema de regeneració d’energia)
 • Sistema ProPilot (sistema a la conducció avançada o semi autònoma)
 • Sistema NissanConnect EV (connexió remota amb el vehicle a través del telèfon mòbil o PC)
 • Escut de Protecció Intel·ligent (reconeixement de senyals de tràfic i assistent de llum de carretera, entre altres funcions)
 • Dos colors a escollir: Spring Cloud i Negre
 • Fars halògens amb projector complet LED
 • 6 airbags: frontals, laterals i de cortina
 • ABS i EBD amb assistència a la frenada
 • ESP/VDC
 • Sistema exclusiu navegació VE Nissan
 • Llandes d’aliatge de 17”
 • Climatitzador
 • Càmera de visió posterior i de 360º
 • Càrrega normal
 • Càrrega ràpida Chademo de 50 KW

Per més informació, podeu consultar a:

SANTI ENRIQUE – BARBERÀ DEL VALLÈS

Ctra. de Barcelona, 132

08210 Barberà del Vallès (Barcelona)

Tel: 937 181 151

 

SANTI ENRIQUE – SABADELL

C/ Bernat Metge 158

08205 Sabadell (Barcelona)

Tel: 937 205 281

 

SANTI ENRIQUE – IGUALADA

Avda. Mestre Muntaner, 88

08700 Igualada (Barcelona)

Tel: 938 030 800

 

SANTI ENRIQUE – MARTORELL

Avda. Comte de Llobregat, 42 nave 1

08760 Martorell (Barcelona)

Tel: 937 765 081

 

SANTI ENRIQUE – CONCESSIONARI OFICIAL NISSAN

Ctra. Masnou-Granollers, km. 15,2

08328 Granollers (Barcelona)

Tel: 938 601 853

http://www.santienrique.com/

info@santienrique.com

https://www.facebook.com/santienriquenissan/

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *