Mobilitat sostenible publica dades sobre una enquesta presentada a la fira Expoelectric que es va celebrar el 6 i 7 d’octubre a Barcelona: El 99% dels usuaris de vehicle elèctric no tornaria a comprar-ne un de combustió. 
En aquesta Enquesta Nacional d’Usuaris del Vehicle Elèctric, es revelen fins ara dades desconegudes sobre la mobilitat elèctrica a casa nostra. S’ofereix un retrat precís del perfil, principals hàbits, experiència de compra i opinions de més de 1.300 conductors espanyols de vehicle elèctric.

Una de les conclusions més determinants que ha llançat l’enquesta és la satisfacció gairebé total dels usuaris de vehicles elèctrics (VE) amb el seu cotxe. Tant és així, que el 99% dels enquestats no tornarien a comprar-se un de combustió. S’estima a més que cada un d’aquests clients de VE convenç a tres conductors de vehicles convencionals perquè adquireixin un d’elèctric.

Es pot deduir llavors que aquests s’han convertit en veritables promotors de la mobilitat elèctrica. Aquest i altres reveladors resultats seran presentats el pròxim 24 d’octubre a l’esdeveniment Impulsant la Mobilitat Sostenible des de les Empreses Madrid Summit 2018, la gran trobada del sector de la mobilitat sostenible.

L’enquesta dissenyada conjuntament per l’equip d’Electromaps, el proveïdor líder de serveis de mobilitat elèctrica, i All Media Consulting, la primera agència de comunicació especialitzada en empreses tecnològiques, ha rebut un suport inèdit dins de la comunitat d’usuaris de la mobilitat elèctrica. En total han estat 1.300 conductors actius els que van respondre més de 100 preguntes en menys de 48 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *