Ara sí que arribem a l’ultima part del nostre resum de l’Automobile Barcelona.

Des de Martorell, ens van portar totes les novetats de Seat amb el nou Seat Ibiza i la presentació mundial del model més esportiu del Ateca, el FR., tot i que s’espera que a finals d’any o començament de l’any que ve, presentin el Seat Ateca Cupra. El Seat Ateca FR inclourà un nou motor de 2,0 TSI de 190 cv, amb un disseny més agressiu i esportiu, llandes opcionals de 19 polsades, petit aleró en la part posterior i un interior esportiu amb els seients davanters en pell d’Alcàntara, el seu preu partirà dels 28.090 €.

Amb un nou Seat Ibiza que afronta la generació d’aquest model des del seu llançament, amb aquesta nova versió més refinada i agressiva però sense perdre la frescor que ha caracteritzat aquest model. De moment només hi haurà un únic motor tri-cilíndric d’1,0 TSI de gasolina amb unes potències de 75, 95 i 115 cv de potència, el preu serà des d’11.760 €.

Dintre de l’estand de Mercedes, ens trobem la marca Smart amb tots els seus models tant de gasolina com els nous models elèctrics. Dintre dels elèctrics hi ha 3 models: el Smart Fortwo elèctric que es començarà a vendre a partir de juny d’aquest mateix any, tindrà un preu de 23.302 €; la versió descapotable, el Smart Fortwo Cabrio amb un preu de 26.730 € i disponible al juliol; i el Smart Forfour amb un preu de 23.966 €. Tots els models porten incorporada una bateria de 17,6 kWh amb una garantia de 8 anys o 100.000 km i homologuen una autonomia de 160 km (NEDC) que en realitat seran uns 120 km, depenent de si la conducció és totalment urbana o bé per carretera. Aquest vehicle és ideal per utilitzar-lo per la ciutat.

I per últim, la marca Toyota ens presenten el nou Yaris i el C-HR però també hi són exposats tots els altres models de la marca com l’Aygo, Auris Touring Sports, Verso, Prius, Prius+ i el Proace.

El nou Toyota C-HR ha sigut tot un èxit des que va arribar al mercat a finals del 2016, ja que s’ha convertit en un dels models més venuts de la marca i del segment C-SUV. Les seves característiques principals són un disseny trencador, un interior espectacular i un nou sistema de motor híbrid de Toyota. Només hi ha un motor disponible de gasolina 1,8 turbo de 98 cv juntament amb un elèctric de 53 kW, amb una potència total de 122 cv, més que suficient per moure els 1.380 kg que pesa el C-HR. Els preus depenent dels acabats partiran dels 24.750 €.

El nou Toyota Yaris rep unes actualitzacions importants per continuar apostant dintre del seu segment, que inclouen un disseny més dinàmic, un habitacle més modern i de major qualitat, una versió híbrida del motor més silenciós i eficient, i un nou motor de gasolina de 1,5l VVT-iE de 111 CV amb un baix consum i millors prestacions.

Després de fer un repàs extens de totes les marques de l’Automobile Barcelona, us convidem a visitar dintre dos anys el que serà el centenari d’aquesta edició del saló a la ciutat comtal de Barcelona.

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *