Ara que estem confinats i que passem tantes hores a casa és el moment potser de fer un «reset«, de replantejar els nostres hàbits, la nostra manera de fer les coses. La manera en com ens relacionem i de com gestionem el nostre temps.
Si una cosa estem aprenent d’aquest confinament obligat, és que som capaços de viure amb menys. Tot i que molts col·lectius fa molt temps que parlen de l’abús del consumisme de la nostra societat, tots sabem que això també la sosté. Moltes feines i molts negocis han patit una aturada en sec i haurem de veure si es podran reprendre després del confinament, però potser sí que és el moment de plantejar-se alguns models de negoci.

Des de l’inici a CarbyCar ens vam basar en un model col·laboratiu que es basa en la idea d’aprofitar els recursos que ja tenim en comptes de crear-ne de nous. Així, posant al mercat pàrquings que queden buits durant la jornada laboral aconseguim donar un ús a aquests espais que ja existeixen, fer que el propietari de l’aparcament tingui uns ingressos que no tenia, i oferir un preu ajustat al llogater d’aquest aparcament.

El resultat de tot això a més, és una disminució de gent donant voltes per la ciutat, contaminant, gastant carburant i malgastant temps cada matí. Així que us convidem a buscar solucions que, com la nostra, repercuteixin positivament en el nostre entorn.

Aprofiteu aquest temps regalat, i penseu en com millorar el vostre dia a dia.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *