Com molts sabeu estem engegant el nostre projecte a la localitat de Figueres. Com a capital de comarca Figueres acull molta gent de poblacions veïnes que hi vénen a treballar cada dia i la majoria ho fan en cotxe. La comarca té una xarxa de transport públic que, tot i que arriba a la majoria de poblacions de la comarca o de les comarques veïnes, no té una periodicitat prou important perquè molta gent pugui decidir anar cada dia a treballar en transport públic. La gent que viu a l’Empordà coneix la importància o la necessitat del vehicle privat.
Us poso un exemple. Si vius a la localitat de Darnius tens només 3 autobusos diaris per anar a Figueres i 3 per tornar, així si surts de la feina a les 15 h, no podràs agafar l’autobús fins a les 19 h.
Entenem que això passa a molts altres llocs on no surt rendible posar autobusos cada mitja hora que passin per la majoria de pobles de la comarca. Per descomptat aquest servei seria molt deficitari.

Aquest és un dels motius que ens ha portat a decidir a començar la nostra expansió a aquesta localitat on els pàrquings cada dia van més buscats i, pel mateix motiu, són cada dia més cars.

Així que us proposem que, tant si teniu un aparcament a Figueres, com si hi treballeu i esteu cansats d’aparcar molt lluny de la feina o donar voltes per trobar aparcament, us decidiu a entrar a la nostra app i comenceu a estalviar temps i diners.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *