Dos dies són els que falten perquè pugueu descarregar la nostra aplicació. Dos dies després de molts preparant l’app perquè tot funcioni perfectament.

2 dies! Només 2 dies!

I no estem només contents, estem eufòrics! El dilluns vinent (3 de desembre) trobareu l’app CarbyCar disponible tant per Android com per iOs. Només l’heu de descarregar i oferir el vostre pàrquing a Girona que queda lliure durant el dia perquè us heu emportat el cotxe per anar a treballar. En pocs dies podeu treure rendiment d’una manera que potser no us havíeu ni plantejat. Vosaltres traieu rendiment del vostre aparcament que queda buit unes hores durant el dia i algú altre decideix fer una petita inversió per estalviar temps i combustible, donant voltes cada dia per poder aparcar a no massa quilòmetres de la feina ;)

Vinga! Oferteu les vostres places d’aparcament a Girona i ajudeu a crear una economia sostenible i col·laborativa a la vostra ciutat. Els canvis són importants i són inevitables. I sovint ajuden a millorar la nostra manera de viure.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *