Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l’Automòbil organitzat per Fira de Barcelona que celebrarà de l’11 al 19 de maig de 2019 l’edició del seu centenari, comptarà finalment amb un total de 44 marques que exposaran les seves últimes novetats al públic assistent, fet que suposa un creixement del 46% respecte a la seva última edició. El certamen -el primer esdeveniment firal a Espanya en commemorar 100 anys- tindrà lloc a l’emblemàtic recinte de Montjuïc i ocuparà gairebé la totalitat dels pavellons recuperant 3 palaus (2, Z6 i 7) i augmentant la zona exterior.
Així, el certamen serà de nou un gran aparador internacional per a les principals marques d’automòbils. El saló comptarà finalment amb la presència d’Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Cupra, Dacia, EasyMile, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hispano Suiza, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mercedes Benz Vans, Mini, Mitsubishi, Nissan, Pal-V, Piaggio Commercial Vehicle, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen i Volvo. Els boxes per als cotxes de prova s’ubicaran tant a l’Avinguda Reina Maria Cristina com a la de Rius i Taulet.

El saló registrarà una xifra històrica amb 44 marques automobilístiques.
Automobile Barcelona creix un 46% en l’edició del seu centenari.

El president d’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha assegurat que «l’edició del Centenari serà històrica, un 46% més de marques que en la de fa dos anys, convertint de nou a Barcelona durant aquests dies en la capital mundial del motor. El Centenari inclourà grans novetats: 44 marques, primícies mundials, europees i nacionals; una exposició de 25 vehicles que van marcar una època i que oferiran als visitants un passeig per la història; i a més una mirada al futur amb les últimes novetats tecnològiques que canviaran la mobilitat en els propers anys com els vehicles autònoms, sense conductor, que podran provar-se. Fins i tot en aquesta edició es podrà veure un cotxe volador”.

Espectacle immersiu del Centenari
Per a commemorar un segle d’existència, Automobile Barcelona ha preparat un programa d’activitats entre les que hi figura un nou espectacle audiovisual que embarcarà els visitants en un viatge interactiu i immersiu a través dels 100 anys de la història de l’automòbil, Barcelona i la seva transformació i el futur de la mobilitat. Es tracta d’una experiència única amb projeccions 3D i hologràfiques i música amb so envoltant en una instal·lació de més de 1.500 m2 al Palau 2.
Finalment, al Connected Street els visitants podran experimentar les tecnologies més disruptives de l’àmbit automobilístic.

Automobile Barcelona és l’únic saló d’Espanya amb el reconeixement internacional de la OICA (Organisation Internationale des Constructeurs d’Automòbils) i que compta amb el suport de les principals associacions del sector com Anfac i Aniacam.
Els dies 9 i 10 de maig -reservats a professionals i a mitjans de comunicació- hi haurà una important presència de l’ACEA, Organització de Constructors d’Automòbils Europeus.

Les entrades es podran adquirir a la web del saló a partir de 10 euros.

http://www.automobilebarcelona.com/ca/home

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *