Davant la problemàtica esdevinguda a Madrid i Barcelona amb el sector del taxi, les alternatives per moure’s per les dues ciutats es veuen reduïdes. Aquesta situació és especialment delicada a la capital, on la protesta coincideix amb la celebració d’esdeveniments importants com són Fitur (23 al 27 de gener) o la Mercedes-Benz Fashion Weeek (24 al 29 de gener).

Per tractar d’oferir alternatives viables per arribar a les fires, l’empresa de Carsharing 100% elèctric de Ferrovial i Renault, Zity, ha obert una illa d’operativitat a la zona del recinte firal durant aquesta setmana. L’ús del carsharing i el motosharing per arribar a Ifema aquests dies se suma així a l’opció del transport públic.

Zity es presenta com una opció factible per moure amb llibertat per Madrid en aquests dies de complexa mobilitat. Cal recordar que la companyia ha anunciat recentment una ampliació de flota que ja compta amb 650 Renault Zoe.

L’opció per arribar a Ifema estarà disponible a l’App des del dimarts 23 de gener fins el dilluns 28 de gener a les 7:00 hores. Deixa fora els dos últims dies de la Mercedes Benz Fashion Week, que, encara que té la seva seu operativa a Ifema, reparteix les desfilades de moda per diferents localitzacions en tota la ciutat.

Font: www.autofacil.es

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *