Tech Spirit Barcelona és una iniciativa nascuda com a alternativa a la cancel·lació del Mobile World Congres i del 4YFN, i liderada per Barcelona Tech City, que acull aquesta setmana a la Llotja de Mar 1.000 reunions en les quals participen 400 empreses. Aquest congrés, que va arrencar ahir i que pretén ser un punt de trobada de companyies, inversors i startups, rebrà 100 inversors internacionals que han decidit mantenir el seu viatge a Barcelona.

Ahir CarbyCar no ens vam voler perdre la iniciativa participant en l’esdeveniment «Open Innovation: Cómo empresas y startups colaboran para innovar«. Mariona Sanz, directora de Girbau Lab, Santi Rodríguez, CTO de Plyzer Intelligence i Ismael Valero, Lanzadera Corporate, ens van parlar de com crear sinergies i els beneficis de treballar conjuntament grans empreses i startups. Els assistents vam poder participar formulant les nostres preguntes i finalment, es va celebrar el networking entre les empreses, inversors i startups presents a l’esdeveniment.

Tot i que els participants estan contents amb els esdeveniments organitzats i les trobades o presentacions, està clar que hi ha hagut moltes cancel·lacions i oportunitats perdudes amb la cancel·lació del Mobile, però tots els presents esperen poder aprofitar les oportunitats que el Tech Spirit Barcelona els presenti.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *