Des de CarbyCar ja sabeu que us oferim una solució per estalviar temps i diners a l’anar a la feina. La nostra idea va començar com a una opció en què la gent optimitza els seus recursos, la idea és que no tots hem de tenir de tot si podem compartir-ho.

Amb aquesta idea i en el mateix sector que el nostre, trobem altres aplicacions fruit de les idees d’altres d’emprenedors que també ens ajudaran a estalviar diners.

El primer concepte que potser ja coneixeu és el carpooling. El carpooling és una forma de mobilitat col·laborativa que consisteix a viatjar amb un cotxe compartit a canvi de compartir les despeses. Hi ha diferents aplicacions que ofereixen aquest servei però la que més us sonarà és BlaBlaCar (https://www.blablacar.es/). Allà podeu oferir els vostres desplaçaments per a gent que els pugui interessar de manera puntual o periòdica.

També ha sorgit una nova idea de col·laboració que és el lloguer de cotxes particulars. La idea és llogar el teu cotxe quan no el fas servir. Els usuaris poden accedir a cotxes propers i assequibles pagant només pel temps que l’utilitzen. L’empresa líder en aquest sector és SocialCar (https://www.socialcar.com/), que funciona actualment en unes 600 localitats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *