A la cerca d’un Rècord Guinness, Jorge Zanoletty Pérez un professional del món immobiliari espanyol, intentarà recórrer 20.000 km circulant per les diferents províncies espanyoles en un cotxe elèctric de fabricació en sèrie, fent ús només dels punts de recàrrega que trobi al llarg del camí, sense que estigui permesa ajuda externa de cap mena. I ho farà aproximadament en 50 dies.

El rècord: Longest continuous journey by production electric car in a single country

Les raons per al repte, a part de batre el rècord que ara està en 19.608 kilòmetres, són demostrar que el cotxe elèctric és una alternativa viable als vehicles convencionals, demostrar que es pot viatjar sense contaminar, sense soroll i amb un mínim impacte sobre el medi ambient i l’entorn que ens envolta, comprovar de primera mà quin és l’estat de la xarxa de punts de recàrrega a tot el territori nacional i també per recaptar fons que es destinaran a una causa benèfica.

Els diners que es recaptin amb aquest repte anomenat Electric Challenge, aniran a parar a l’organització WWF Espanya, per contribuir així en la defensa de la natura i el medi ambient.

I amb quin cotxe es realitzarà aquest repte? Doncs amb un I-PACE que Jaguar ha cedit al projecte Electric Challenge, reconegut com a «Car of the Year» aquest 2019.

Així que ja ho sabeu, si voleu col·laborar amb el projecte o bé seguir-ne l’evolució ho podeu fer a la seva web: https://electric-challenge.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *