La millor mostra de què l’aparcament a Figueres és un problema real, i que afecta molts dels seus ciutadans, o bé al gruix de gent que treballa cada dia a Figueres, és que els dos partits amb més força, segons les enquestes, han fet propostes en el seu programa electoral per a solucionar el problema.

Per una banda Junts per Figueres proposa 1.000 nous aparcaments gratuïts i les zones blaves i verdes a meitat de preu. Aquests 1.000 aparcaments es trobaran només entre 5 i 10 minuts a peu del centre i els museus de Figueres, distribuïts en cinc zones diferents.

Pel que fa als descomptes en l’aparcament aniran destinats a tots els vehicles censats a la ciutat que tindran un descompte del 50% a les tarifes per estacionar a les zones blaves i verdes, al mateix temps que s’oferiran hores gratuïtes d’aparcament sempre que estiguin vinculades a experiències de compra a la ciutat.

La segona proposta per millorar l’aparcament a Figueres la fan ERC Figueres, que presenten un Pla d’Aparcaments que inclou la gratuïtat de la primera hora de la zona blava, la possibilitat d’aparcar per 1 euro al dia a la zona verda si s’acredita que s’hi treballa, renegociar les concessions dels aparcaments del municipi i desenvolupar una senyalització del s/XXI a totes les entrades del municipi, mostrant on són els pàrquings i la seva ocupació.

Totes aquestes mesures, guanyi qui guanyi, seran benvingudes pels usuaris, i estarem a l’espera de la seva aplicació. De totes maneres des de CarbyCar seguim apostant per un sistema col·laboratiu, com que us oferim a través de la nostra app, que a més us dóna la tranquil·litat de tenir una plaça assegurada a un preu assequible, a més de reduir la circulació dels cotxes que estan buscant aparcament.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *