En l’època que vivim és difícil plantejar-se assistir o organitzar conferències, congressos, fires… També és veritat que la pandèmia ha canviat moltes coses, entre d’altres els nostres hàbits de mobilitat. La gent no surt tant de casa, molts fan teletreball, els caps de setmana no es pot sortir de la teva localitat així que la gent opta per anar a peu o en bicicleta. Com tot, hi haurà coses que quedaran i altres que oblidarem ràpidament quan tot torni a ser «normal».

De tot això i de moltes coses més es parlarà a la I jordana virtual de Mobilitat Sostenible que organitza eldiario.es, que tindrà lloc el 17 de novembre de 10 a 13.30 h. Començaran el matí amb una entrevista a Teresa Ribera, vicepresidenta de Govern per a la Transició Ecològica … I a continuació parlaran d’urbanisme, vianants, bicicletes, electrificació de la mobilitat, transport col·lectiu … Buscant les millors solucions per a un futur en què la mobilitat sigui sostenible.

Si us interessa us podeu apuntar de manera gratuïta aquí  o consultar més informació i l’agenda de les jornades a la seva web.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *