L’Expoelectric és l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. El 2 i 3 de novembre de 2019 celebrarà la seva 9a edició, a l’Arc de Triomf de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa pionera que, sota el missatge “Endolla’t, vine i gaudeix del vehicle elèctric”, apropa el vehicle de zero emissions i les energies renovables a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics, amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat elèctrica i l’estalvi energètic.

L’Expoelectric va obrir en la seva 8a edició una nova etapa com a esdeveniment per convertir-se en la primera fira del sud d’Europa que s’abasteix energèticament mitjançant l’autoconsum fotovoltaic i disposa de vehicles interconnectats a la xarxa (V2G). Un sistema que permet interaccionar de forma bidireccional als vehicles elèctrics amb la xarxa elèctrica. En aquest sentit, gran part de l’electricitat de l’esdeveniment és subministrada per una anella energètica, que es proveeix d’energia elèctrica d’origen renovable generada localment amb plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i les aportacions energètiques procedents de vehicles.

En aquesta edició podreu provar cotxes elèctrics, assistir a xerrades i col·loquis, informar-vos sobre modes d’autoconsum, hi haurà activitats infantils,… i a més podreu assistir a l’e-Concert, una actuació musical en directe que se celebra al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al seu voltant, entre l’escenari i l’auditori. Es tracta d’una demostració innovadora i única a Europa per a què el públic assistent visqui en primera persona la millora de l’entorn en una ciutat 100% elèctrica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *