El temps és una cosa que preocupa molt a la nostra societat. Sobretot la pèrdua de temps. Sovint vivim contra-rellotge, volem fer moltes coses en poc temps. Calculem el temps que necessitem per cada cosa, sumem i decidim que ho podem fer tot. Que tot cap dins el rellotge. Però sempre surten coses que sovint no depenen de nosaltres, imprevistos o bé, resulta que els nostres càlculs eren massa optimistes.

Això pot provocar estrès o tensió i un dels llocs que ens serveix d’exemple d’això és al cotxe. Quan has calculat que en 10 minuts arribes i resulta que avui tots els del davant van més lents de l’habitual, de fet avui ha sortit tothom en cotxe. El del davant es despista i se li tanca el semàfor, a l’altre se li nega el cotxe, totes les senyores amb bastó han decidit creuar en aquell moment pel pas de vianants de davant teu, … i a tu t’esperen en una reunió, o has d’enviar un e-mail important o fer una trucada…

Què passa? Doncs que acabes tocant el clàxon a algú que només conduïa amb tranquil·litat, escridassant al del camió que està treballant i ha hagut de parar malament un moment o bé accelerant o corrent més del compte.

El mínim que pot passar que et posis de malhumor o agafis un mal de panxa. O bé allò que anomenem estrès.

Què hem de fer? Per descomptat nosaltres us recomanem llogar un aparcament que us permeti arribar al lloc de treball i aparcar sense preocupar-te per si trobaràs pàrquing o no, i en quant temps.

També us podeu plantejar sortir de casa 10 min. abans i anar tranquils a la feina sense haver d’arribar corrents. 10 minuts no són una diferència crucial en el vostre temps.

Us podeu posar música al cotxe, música relaxada, i decidir que si aquell dia arribeu 5 min tard, tampoc s’enfonsarà el món, perquè per molt que premeu l’accelerador, crideu o piteu al del davant, si heu d’arribar tard, arribareu tard. Així que val més fer-ho de bon humor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *