Avui estem de celebració! Ahir es van lliurar els premis E-tech a l’Auditori Josep Irla (Edifici de la Generalitat de Catalunya), i de les tres categories on participàvem, vàrem ser finalistes en una i guanyadors d’una altra. Què més es pot demanar!

Vàrem quedar finalistes a la categoria de Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC. Que premia l’ús del català ens els projectes que es presentaven a més d’una bona campanya de comunicació. I vàrem emportar-nos el Premi a l’empresa tecnològica emergent que ens reconeix tot l’esforç i la feina feta des de l’inici del projecte fins ara.

Tothom sap que no és fàcil ser emprenedor, que són moltes les pedres que trobes pel camí i que sovint, costa seguir creient en el teu projecte i continuar endavant. Però aquí estem. Seguim treballant per aquest projecte que ens il·lusiona i que creiem que és una eina molt útil que pot ajudar a molta gent. Seguim creient que el sistema col·laboratiu és un camí poc explotat encara i que és un bon futur per a una societat tan consumista. I seguim creient que qualsevol projecte que ajudi, encara que sigui una miqueta, a millorar el medi ambient és benvinguda.

Així que esperem que aquest premi pugui ajudar a la difusió del projecte i que aquest continuï i evolucioni durant molt temps.

Albert Recio (al mig), creador de CarbyCar, i dos dels col·laboradors del projecte.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *