Estem en època de fires. El cap de setmana passat vam poder assistir al Automobile Barcelona, i ben aviat assistirem al Bizbarcelona i al Som Elèctrics, de les que ja us hem parlat en posts anteriors.

Avui us volem parlar de la South Summit de Màlaga. South Summit Màlaga és la trobada de Smart Mobility referència a Espanya en el qual es donen cita les startups més disruptives, les corporacions més innovadores i els inversors més potents de l’ecosistema emprenedor nacional i internacional.

El tema central de la trobada serà el futur de la mobilitat en un programa dividit en quatre blocs temàtics, guiats per 30 ponents.

1.-Terra, mar i aire: els reptes de la innovació en el transport de mercaderies.

2.-Humà-mobilitat centrada. Es debatrà com l’enfocament humà crea nous serveis de transport més intel·ligents i eficaces.

3.-Sostenibilitat & energia, centrat a crear noves tecnologies.

4.-Innovació digital en la mobilitat, en el que es reflexionarà sobre com estan canviant les regles del joc les tecnologies.

A més dins la South Summit s’hi celebrarà l’Startup competition, que ofereix l’oportunitat a 10 finalistes a donar a conèixer el seu projecte davant els principals actors de l’ecosistema emprenedor. Una oportunitat única!

El guanyador accedirà a la final de South Summit Madrid (2-4 d’octubre), en què optarà al possible premi d’inversió de 3 milions que atorga South Summit Fund, que és un fons creat per South Summit de la mà de Xarxa Capital Partners. A part d’aquesta inversió, el fons realitzarà dues més d’1 milió en tres startups seleccionades d’entre les 100 finalistes.

L’assistència a la fira és gratuïta així que què més necessiteu per anar-hi? Ens hi veiem!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *