La companyia automobilística SEAT, a través de la seva marca independent CUPRA, presentarà al proper Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt el seu primer model 100% elèctric: el CUPRA Tavascan.

El concept CUPRA Tavascan pren el seu nom d’aquest poble situat al Pirineu, que destaca pel seu impressionant paisatge i natura d’alta muntanya.

“Ara presentem aquest prototip CUPRA totalment elèctric amb el que vam traslladar la nostra visió als carrers, i que ens serveix per provar que el rendiment es pot electrificar”, afirma Wayne Griffiths, CEO de CUPRA

CUPRA mostra el seu potencial amb un concept car de grans dimensions, disseny esportiu, interior sofisticat i un motor de tecnologia avançada. El nou concept, que combina la presència d’un SUV amb l’elegància d’un coupé esportiu, torna a mostrar el potencial en l’evolució del disseny de CUPRA.

El Tavascan compta amb dos motors elèctrics, un a l’eix davanter i un altre al darrere, que generen una potència total de 306 CV (225 kW). El prototip de CUPRA arriba als 100 km / h en menys de 6,5 segons. El vehicle, basat en la plataforma MEB del Grup Volkswagen, disposa d’unes bateries de 77 kWh de capacitat, que li atorguen una autonomia de fins a 450 km amb un funcionament totalment elèctric.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *