Avui ens volem fer ressò d’un article molt interessant que ha publicat la Cooperativa Som Mobilitat sobre el preu de l’electricitat dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Tot i que en algunes localitats sempre s’ha hagut de pagar per la càrrega de vehicles elèctrics al carrer, en ciutats com Barcelona gaudien de punts de càrrega de gestió municipal gratuïts. Sembla que a Barcelona com en altres municipis aquest 2021 començaran a cobrar per l’electricitat. L’article es fa ressò que en el cas de Barcelona, que ben segur serà referència per a altres localitats, les tarifes són excessives, sobretot en el cas dels punts de recàrrega en aparcaments. També comenten la falta de tarifes especials per diferent tipus d’usuaris com podria ser una empresa de lloguer de vehicles elèctrics.

Potser ens cal recordar la importància que tots els vehicles s’acabin moment gràcies a energies netes i com ha estat i segueix sent de difícil arribar fins aquí. Així que no ens podem permetre retrocedir ni deixar de fer accions per seguir avançant i aconseguir que en la decisió d’adquirir un vehicle elèctric només hi hagi avantatges.

Així que ens unim a la reivindicació que fa Som Mobilitat per a demanar uns preus de recàrrega justos que promocionin la mobilitat sostenible. 

Article Som Mobilitat: www.sommobilitat.coop

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *