EBussy, fabricat per la companyia alemanya Electric Brands, és el vehicle lleuger zero emissions, més innovador i modular del món. Té un abast diari de fins a 200 km mitjançant els seus mòduls solars integrats i unitats de recuperació. El seu rang màxim sense carregar, amb bateries completes i mòduls solars supera els 600 km, però el que més sorprèn d’aquest vehicle és la seva capacitat d’adaptar-se a les necessitats de cada client. Amb més de 10 cossos modulars i intercanviables, es pot transformar en només uns passos en un convertible, tot terreny, minibús, pick-up, furgoneta o càmper.

Amb la seva tracció integral, controlada electrònicament, en combinació amb el seu innovador sistema de direcció integral, els seus miralls exteriors digitals i un sistema de comunicació controlat per aplicacions, així com el seu parell de 1000 Nm, l’eBussy estableix nous estàndards no només com a vehicle lleuger. El seu pes buit sense bateries, càrrega i superestructura és de només 450-600 kg, però encara pot portar fins a 1000 kg de càrrega.

L’eBussy arribarà al mercat l’any que ve a un assequible preu de 15.800 euros, que anirà evolucionant segons versions fins a arribar a la de nivell superior, un variant camper offroad de 28.800 euros.

Més info: https://electricbrands.de/en/ebussy/

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *