El Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt (Internationale Automobil-Ausstellung) és la principal exposició de cotxes d’Alemanya i una de les més importants d’Europa o del món. Aquesta serà la 68a edició del saló que tindrà lloc al centre d’exhibicions Messe de Frankfurt, entre els dies 12 i 22 de setembre. El certamen se celebra sempre el mes de setembre cada dos anys i és la mostra on els fabricants alemanys despleguen tot el seu arsenal automobilístic.

Aquest any ja s’han celebrat quatre Salons de l’Automòbil, el primer a Detroit, el de Ginebra, Nova York, Barcelona, ara el de Frankfurt i a l’octubre a Tòquio. En els salons que ja s’han celebrat hem pogut comprovar com prenen protagonisme la conducció autònoma, el cotxe connectat o l’internet de les coses, i per descomptat molts nous models seran híbrids o elèctrics, com a aposta o realitat de futur.

Opel ens presentarà el nou un model híbrid, el nou Corsa amb una variant elèctrica i un nou Astra amb reducció d’emissions. Mercedes-Benz ens presentarà un nou model elèctric fabricat a Espanya, Renault ens presentarà el nou Captur amb una variant híbrida. Audi ens presentarà una versió híbrida del model A4 i un nou model totalment elèctric (Audi e-tron), … I molts més models confirmats i no confirmats que haurem d’esperar a veure d’aquí a pocs dies.

Més informació: https://www.iaa.de/en/cars

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *