Avui hem recuperat un article que parla sobre unes dades que ens van inspirar per fer la nostra app CarbyCar. Aquest article, que publicava el diari ABC el 2016, reflexiona sobre el que suposa en temps i diners buscar aparcament cada dia per anar a treballar.

Segons aquest article perdem una mitjana de 75 hores anuals buscant aparcament per anar a la feina, que si els dividim pels dies anuals en què anem a treballar, ens surten uns 20 min. diaris. Aquesta xifra ens fa reflexionar, de fet a nosaltres ens va fer reflexionar i també actuar. També ens dóna la xifra del que ens gastem en aparcaments ocasionals com la zona blava o pàrquings, i calculen la xifra de 682,12 € cada 12 mesos a la ciutat de Barcelona. Aquesta xifra també la podem dividir per 12 mesos i ens surt un total d’uns 57 € mensuals. Potser no us sembla un preu elevat si el compareu amb el preu habitual d’una plaça d’aparcament, però i un aparcament compartit amb CarbyCar? Us ho heu plantejat?

Entreu ja a la nostra aplicació i busqueu un aparcament a prop de la vostra feina. Us estalviareu diners i podreu començar a pensar què fer amb aquests minuts de més que tindreu cada matí. Si voleu algunes idees podeu consultar el nostre Instagram.

Article: https://www.abc.es/motor/reportajes/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *